Trädfällning Torslanda

Trädspecialisterna erbjuder effektiv och säker trädfällning i Torslanda med stor omsorg och precision. Vi skräddarsyr varje uppdrag för att möta dina specifika behov och önskemål. Oavsett om det handlar om att fälla enskilt träd eller större trädfällningsprojekt kan du lita på att vi gör jobbet utan krångel! Med stor erfarenhet har vi samlat på oss stor kunskap genom åren. Våra arborister använder modern utrustning med beprövade metoder för att säkerställa att trädfällningen utförs med största säkerhet. Kontakta oss idag för att boka din trädfällning i Torslanda redan idag!

Professionell trädfällning i Torslanda

Med över 20 år i branschen är vi experter på trädfällning. Tack vare lång erfarenhet har vi samlat på oss den kompetens och utrustning som krävs för att hantera trädfällning av alla storlekar och svårighetsgrad. Inget jobb är för stort eller för litet för oss!

Vårt fokus ligger alltid på att arbetet genomförs på ett säkert och effektivt sätt, samtidigt som vi tar hänsyn till både kundens önskemål och omgivande miljö. Om du behöver hjälp med att ta bort ett träd som utgör en fara, eller för att skapa utrymme för fastigheten, kan du lita på att vi har rätt kompetens för jobbet!

beskärning av ett träd

Varför anlita en professionell trädfällare i Torslanda?

Det är inte helt oproblematiskt att fälla ett träd själv utan tidigare erfarenhet och kunskap. Genom att anlita Trädspecialisterna i Väst för trädfällning får du en partner med rätt kunskap, erfarenhet och utrustning som kan fälla träd på ett säkert sätt och minimera risken för skador. Dessutom kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar och anpassa arbetet efter dina önskemål. Genom att anlita en professionell trädfällare i Torslanda garanteras du att trädet tas hand om på bästa möjliga sätt.

Våra nöjda kunder

Vi har glada och nöjda kunder i Torslanda. Läs deras recensioner och se varför vi är det självklara valet för trädfällning!

Vanliga metoder som vi använder oss av

Det finns olika metoder för trädfällning, och valet av metod beror på flera faktorer, som trädets storlek, dess placering och närheten till byggnader eller kraftledningar. Här är några vanliga metoder som vi använder oss av:

  1. Direkt Fällning: Denna metod används när det finns tillräckligt med utrymme för trädet att falla säkert. Trädet kapas i botten och får falla i en bestämd riktning.
  2. Sektionell fällning: Om trädet är för stort eller ligger nära byggnader, används sektionell fällning. Trädet kapas i mindre delar och tas ned från toppen, vilket minimerar risken för skador.
  3. Fällning med lyftkran: När trädet är mycket stort eller svårt att komma åt, används ofta en lyftkran för att fälla trädet säkert.
beskärning av ett träd

Vad kostar trädfällning i Torslanda?

Priset kan variera beroende på flera faktorer, inklusive storleken på trädet, dess placering och eventuella specifika krav från kunden. Vanligtvis tar vi hänsyn till dessa faktorer och ger dig en kostnadsfri och skräddarsydd offert baserat på dina behov och förutsättningar. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi garanterar högkvalitativ och professionell service. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och få reda på mer om våra prisvärda arboristtjänster!

Miljövänlig trädfällning

Trädspecialisterna har adekvat utbildning och är certifierade att fälla träd som arborist.

Trädspecialisterna är dessutom medlemmar i en rad olika intresseorganisationer som har som mål att värna om arboristers arbetsmiljö, träd, skog och mark.

Medlemskap & Certifkat

Trädspecialisterna i väst AB

Faktorvägen 17
434 37 Kungsbacka