Om oss

Trädspecialisterna i Väst AB har sin bas i Kungsbacka och har västsverige som arbetsområde. Vi hjälper företag, bostadsrättsföreningar, vägföreningar och privatpersoner med allt inom trädfällning och trädvård. 

Trädspecialisterna har tidigare gått under namnet Trädfällnings-specialisten och grundades redan 1990. Vi är alla professionella arborister och trädfällare som har lång erfarenhet av trädarbeten i olika privata och offentliga miljöer. Vi arbetar säkert och värnar om miljö och omgivning. Vi anpassar oss efter era behov och önskemål.

Vad behöver du hjälp med i din trädgård? Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag.

Jobba hos oss!

Vi letar alltid efter kompetent personal. Oftast är det klättrande arborister som vi söker. Vi vill understryka att rätt utbildning är ett krav för att arbeta som arborist hos Trädspecialisterna. Läs mer om utbildningen här: https://www.utbildningssidan.se/eg/sok/arborist

We are always looking for qualified staff. Usually it’s climbing arborists that we seek. We wish to emphasize that the right education is a requirement to work as arborist with Trädspecialisterna. Learn more about the program here: https://www.utbildningssidan.se/eg/sok/arborist. Please send us an E-mail if you are interested in the job.

Vänligen skicka oss ett mail om du är intresserad av tjänsten!

Adress

Faktorvägen 17,
434 37 Kungsbacka

Övriga uppgifter

Org Nr: 556741-1979
VAT Nr: SE556741197901
Bankgiro: 258-6907
Försäkringsnr: 3016705*00 
Företaget innehar F-skatt sedel

Trädspecialisterna i väst AB

Faktorvägen 17
434 37 Kungsbacka